1 Torres a fost imaginat semnarea o bucată de hârtie care poartă logo-ul lui Tottenham de 21 de ani a, un produs al Academiei de fotbal Tahuichi în Bolivia, nu a jucat pentru un club profesionist.

Dubois 2019 țintă este în vârstă de 22 de ani, rival intern Nathan Gorman cu Frank Warren promite să se potrivească două cele mai bune greii tineri din Marea Britanie în acest an. Gorman a învins Cojanu prin decizia din decembrie și va fi lângă ring pentru a observa modul în care viitorul adversarul său devine pe împotriva fostului său dușman.

4 Nu a fost mai mult de tenis decât box la Royal Albert Hall, în ultimii ani, Warren a spus: „Nu poate fi nici o îndoială că Daniel va dori să se complacă într-un loc de-o upmanship când merge în contra Cojanu și, probabil, înclinați cotele în favoarea sa. Nathan a pus într-un muncitor ca performanță împotriva mare dur roman, care este un client ciudat, iar el nu a reușit să stabilească ritmul său obișnuit fluent. „Daniel va simți că el are stilul și puterea de a merge prin el, așa că vom vedea.

Destul de ciudat, Nathan va fi, probabil, în speranța că face exact acest lucru, deoarece el va suspecta că va aduce o luptă între ele un pic mai aproape. „Nathan a, într-adevăr, fost mai vocali despre care doresc lupta să vină despre, dar asta nu echivalează cu Daniel nu sunt atât de dornici. Apelarea din lupte nu este cu adevărat jocul lui Daniel încă, dar, crede-mă, nu va avea nici probleme peste acceptarea lupta si este dornic să-l intensifice „.

Un mijlocas lateral bolivian necunoscut spune că a semnat un pre-contract cu Tottenham înainte de un comutator de împrumut la nordul Londrei. Julio Cesar Torres susține că se va deplasa în Anglia, la sfârșitul lunii aprilie și să se alăture cu rezervele Spurs.

1 Torres a fost imaginat semnarea o bucată de hârtie care poartă logo-ul lui Tottenham de 21 de ani a, un produs al Academiei de fotbal Tahuichi în Bolivia, nu a jucat pentru un club profesionist. Într-un interviu cu priză bolivian Red Uno, mijlocas lateral și agentul său pretinde un acord de împrumut de un an, cu opțiune de cumpărare a fost deja de acord cu Spurs – care nu au confirmat vestea. Transferul presupus a devenit o poveste mare în mass-media bolivian după ce jucătorul și agentul său „a confirmat“ mutarea la o emisiune TV local, la sfârșitul săptămânii trecute.

ULTIMELE TRANSFER STIRI GOSSIP Man United muta pentru Juventus as, Arsenal să aterizeze wonderkid, plus Spurs timp de actualizare pentru o Spurs Kruse în năpusti de vară pentru Germania asul – patru ani după ce le-a respins POG-pa? Solskjaer a spus de cărturar el trebuie să utilizeze Pogba pentru a trimite un mesaj la echipa Man United a le aduce înapoi Tottenham ar trebui să re-semna Bale „câștigătorii“ și Modric, sugerează fostul Spurs om bârfă viitor știri prima pagină Coutinho în Spania Unite în legătură cu ex- Liverpool stele a dezvăluit șapte jucători Tottenham Necercetat înaintea odds fereastra de transfer de vară RELEVATE cele 14 jucători, cel mai probabil de a semna pentru Man United în această vară franceză conexiune la Real Madrid complot £ 125m Paul Pogba licitată după ce dezvăluie Zidane „de vis“ Și interviu lor cele mai recente chiar are un clip de Torres semna o bucată de hârtie cu insigna Tottenham pe ea – descris ca o „pre-contract“ de către agentul mijlocas lateral lui. „Am pus împreună un dosar care specifică abilitățile sale tehnice, tactice, fizice și psihologice, pe care le-am prezentat antreprenorilor de sport“, a declarat Gonzalo Anciar.

LIVE pe talkSPORT Există opt comentarii în direct în întreaga rețea talkSPORT această săptămână. Aflați ce acestea sunt și de unde să le audă, mai jos … Germania vs Serbia (miercuri) – talkSPORT 2 Kazahstan vs Scoția (joi) – talkSPORT 2 Anglia vs Republica Cehă (vineri) – talkSPORT Walsall vs Barnsley (sâmbătă) – talkSPORT 2 Shrewsbury vs Portsmouth (sâmbătă) – talkSPORT 2 Gibraltar vs Republica Irlanda (sâmbătă) – talkSPORT 2 San Marino vs Scoția (duminică) – talkSPORT 2 Țările de Jos vs Germania (duminică) – talkSPORT 2 „în primul rând, el a fost interesat Valladolid în Spania, dar un om de afaceri francez a venit în contact cu Tottenham și am semnat un precontract.“Jucătorul însuși a descris ca fiind«o mare surpriză faptul că a fost dat la mine, că foarte puțini tineri au aici, în Bolivia».

talkSPORT.com runde tot ultima bârfă de transfer și știri de fotbal de top din documentele de joi și on-line, oferind Chelsea, Liverpool și Manchester United zvonuri … 4 Chelsea va cere mai mult de £ 100million de la Real Madrid pentru Eden Hazard, în cazul în care clubul spaniol face în cele din urmă o mișcare pentru asul belgian în această vară. (London Evening Standard), dar Real Madrid speră să semneze pericol mai mult decât atât, și intenționează să utilizeze Isco sau Marco Asensio ca makeweights în afacere. (Daily Mail) Blues sunt cu ochii pe situația Philippe Coutinho de la Barcelona, ​​în timp ce caută potențiali înlocuitori pentru pericol. (The Independent) 4 Eden Hazard a spus că a luat o decizie asupra viitorului său de 4 l-ar putea înlocui fostul star Liverpool Coutinho la Chelsea?

Managerul Liverpool Jurgen Klopp va căuta întăriri defensive atunci când se deschide fereastra de transfer de vară. (The Sun) Manchester United ar putea face Real Madrid centru-spate Raphael Varane tinta lor de top pentru fereastra de vară. (Manchester Evening News) Tottenham sunt interesați de Leicester City Mijlocașul lui James Maddison ca potențial înlocuitor pentru Christian Eriksen, în cazul în care Danemarca frunzele internaționale în timpul verii. (Daily Mirror) Arsenal face deja planuri pentru a muta pentru Genk mijlocas lateral Leandro Trossard în fereastra de transfer de vară. (Football.London) 4 James Maddison este relatărilor, o țintă pentru Spurs Manchester United și Manchester City sunt atât interesați de Fiorentina înainte Federico Chiesa, dar în vârstă de 21 de ani, Italia internațională este, de asemenea, dorit de Inter Milano, Juventus, Bayern Munchen și Real Madrid. (Calciomercato) Manchester United out-of-favoare mijlocașul Andreas Pereira a purtat discuții cu Santos peste o mutare la clubul brazilian în ianuarie, dar comutatorul „nu a fost posibil“. viitor (Daily Star) Ryan Sessegnon lui la Fulham nu este încă seured, cu varsta de 18 ani, dar a conveni asupra unui nou contract in ciuda faptului ca negocierile începute anul trecut. Tanarul versatil are mai puțin de 18 luni rămase pe deal sa actuală. (London Evening Standard) TRANSFER ULTIMELE ON TALKSPORT.COM GOSSIP Man United muta pentru Juventus as, Arsenal să aterizeze wonderkid, plus Spurs timp de actualizare pentru o Spurs Kruse în năpusti de vară pentru Germania asul – patru ani după ce le-a respins POG-pa?

Solskjaer a spus de cărturar el trebuie să utilizeze Pogba pentru a trimite un mesaj la echipa Man United a le aduce înapoi Tottenham ar trebui să re-semna site-uri de pariuri cod Bale „câștigătorii“ și Modric, sugerează fostul Spurs om bârfă viitor știri prima pagină Coutinho în Spania Unite în legătură cu ex- Liverpool stele a dezvăluit șapte jucători Tottenham Necercetat înaintea odds fereastra de transfer de vară RELEVATE cele 14 jucători, cel mai probabil de a semna pentru Man United în această vară franceză conexiune la Real Madrid complot £ 125m Paul Pogba licitată după ce dezvăluie Zidane „de vis“
Tyson Fury susține Jarrell Miller jos de șapte ori în timpul sparring înainte de a trimite ambalajul american după numai o zi. Miller, 30, a fost saptamana trecuta a confirmat ca urmatorul adversar campion la categoria grea Anthony Joshua și îl va provocare pentru titlurile WBA, IBF și WBO la Madison Square Garden, New York, pe 1 iunie 2 Jarrell Miller se va confrunta cu AJ în New York Fury, The fostul campion mondial la categoria grea, a dezvaluit acum el a angajat Miller tot drumul înapoi în 2011, ca un partener de sparring, cu scopul de el fiind în tabăra lui timp de cel puțin două săptămâni.